Brug for Amma-kram?

Brug for Amma-kram?

De næste to dage, den 22. og 23. oktober 2019, er Amma i Danmark for anden gang.

For et år siden, da Amma besøgte Danmark første gang, var jeg også i Brøndbyhallen. Jeg var fuld af forventning om en asiatisk-kulturel oplevelse. Det fik jeg, men jeg fik mere end det.

I det øjeblik, jeg trådte ind i den lidt triste forhal i Brøndbyhallen, skiftede stemningen fra dagligdag til noget helt særligt. Der var sådan en glad, forventningsfuld, positiv og meget varm stemning i den lange gang, hvor Darshan-token-køen først ventede, for derefter at bevæge sig langsomt mod målet: Uddeling af Darshan-numre = adgangsbillet til at få et kram af Amma.

Inde i selve sportshallen, hvor det hele skete, fortættedes stemningen endnu mere. På den virkelig gode måde. Da Amma kom ind i hallen, fik den gode stemning endnu solidt et skub opad. At kalde det en fortættet em af kærlighed er måske lige i overkanten, men dejligt var det.

Under den fælles meditation, ledet af Amma, var det magisk at sidde blandt så mange mennesker og bare være. Og mærke. Heldigvis blev Ammas indiske dialekt fulgt op af Susannes danske oversættelse, så vi havde en chance for at følge med.

Stemningen var varm og rolig og så alligevel med så meget postyr, så mange mennesker og madboder og boder med alt mellem himmel og jord kan skabe i en stor og alt for dødsyg sportshal.

Mine 10 sekunder i Ammas arme var al kø- og ventetid værd. Amma sagde nogle indiske ord i mit øre, jeg ville ønske, jeg kunne huske. På onsdag er min plan at skrive ordene ned bagefter. Hvis jeg glemmer det, er der nok en mening med det ...

Det koster ikke noget at deltage, så er du nysgerrig og har du tid, mod og lejlighed, så tag forbi Brøndbyhallen og oplev stemningen, når en indisk visionær, humanitær og spirituel leder ødselt deler ud af kram og god karma på dansk jord.