DreamInducer

Min første og eneste romanudgivelse

Jeg elsker ord. Både de talte og de skrevne. Som barn opdagede jeg hurtigt skrivningens magi, så indtil gymnasiet fik sat en stopper for fantasierne, skrev jeg skolestile som historier. Universitetets og arbejdslivets akademiske skrivekrav satte i mange år min historie-skrivnings-lyst på stand by, men at få taget livet helt af den lykkedes heldigvis aldrig.

Romanen DreaminducerI 2005 skete det så: Jakob Levinsen, dengang redaktør på forlaget Lindhardt og Ringhof, kunne lide min historie om en dysfunktionel overklassefamilie, så i april 2006 udkom DreamInducer. Jeg prøvede, virkelig, at finde en dansk titel, men DreamInducer ville ikke hedde andet.

Desværre sagde Jakob Levinsen op på forlaget samme dag som jeg fik min forlagskontrakt, så redigering blev med en redaktør, der ikke syntes nær så godt om DreamInducer som Levinsen. Men udgivet blev den. Og anmeldt. Min første og indtil nu eneste roman fik både gode og mindre gode anmeldelser, blev kun meget sparsomt markedsført og solgte ikke ret meget.

Modtagelse

DreamInducer er skrevet og udgivet længe før smartphones og andre hverdags-gadgets invaderede vores moderne liv. Derfor, og fordi romanens omdrejningspunkt er en endnu-ikke opfundet drømmemaskine, blev bogen af nogle kategoriseret som science fiction. Jeg er blevet kaldt både en sortsynet, en teknologiforskrækket og en dyster forfatter.

DreamInducer er skrevet med glimt i øjet og stor kærlighed til mennesker, der i livskampens hede har glemt, at børn og ægtefæller har lige så meget brug for tid, nærvær og omsorg for at trives, som man selv har. For mig er DreamInducer ikke sci-fi, men en fortolkning af, hvordan den dengang eksisterende teknologi kunne bruges af dem, der havde penge nok til at betale for at få den udviklet og sat i drift.

Det står selvfølgelig enhver frit for at forstå og opleve DreamInducer præcis som de vil!

Tilføjet 15.10.2019: DreamInducer i virkeligheden?

Anmeldelser

Her er først et par links til nogle anmeldelser, der stadig er tilgængelige online:

Og så links til nogle uautoriserede kopier af anmeldelser, der ikke findes på nettet:

DreamInducer er udsolgt fra forlag og bliver ikke genoptrykt. Vil du læse den, må du enten låne bogen på biblioteket eller købe et eksemplar af mig.

Vil du vide mere om DreamInducer? Ring eller skriv: Kontakt