Coaching

Få sat ord på dine mål. Og nå dem!

Coaching Coaching handler om at italesætte dine mål og hvordan du når dem. Hvad driver dig? Hvad forhindrer dig i at opnå dine mål?

De fleste af os har vist prøvet at skyde skylden på andre eller på skæbnen, når et r mål glipper. Alt for ofte er det desværre egne tanker, forventninger og adfærd, der forhindrer os i at nå et mål. Det er ikke alt, vi selv kan kontrollere eller ændre, men vi kan ændre den måde, vi tænker om verden og os selv på. Og ændre den måde, vi handler og reagerer på.

Et mål kan være et sportsligt, et personligt eller et karrieremæssigt mål - et hvilket som helst mål, du gerne vil nå eller noget, du gerne vil opnå, men har brug for hjælp til at nå. Har du allerede det drive og den vilje, der kræves for at nå et bestemt mål, du har sat dig eller drømmer om at turde sætte og mangler bare et kærligt skub til at få det gennemført?

Coaching er til dig, der har nogenlunde styr på dit liv, men som gerne vil opnå endnu mere: Sætte højere mål. Nå dem! Opleve mere glæde. Mere tilfredshed. Bedre præstationer. Bedre relationer til andre.

I en coaching-session er jeg den mur, du spiller dine tanker, din drivkraft og dine eventuelle præstationsbekymringer op ad. Jeg returnerer med både medspil og modspil.