Svøm ud i det fri

Svøm ud i det fri Svømning i det fri. Open water swimming. Svømning i åbent vand. Havsvømning. OW-svømning. Kært barn har mange navne.

Uanset hvad det hedder, har jeg svømmet i naturen i mange år og jeg elsker det: Højt til himlen. Måske dybt til bunden. Vand og natur over det hele. Desværre kan natur, vand og ukendt terræn også være skræmmende. For nogle så skræmmende, at det er lettere at lade være, selvom man egentlig gerne vil med ud på det dybe.

I 2011 svømmede jeg mine første terapeutiske svømmeture og har siden haft en række svømmere med ud i det fri. Flere af dem er håbefulde, men utrygge triatleter, der gerne vil gennemføre en triatlon-distance uden at være bange. Men også mennesker, der gerne vil kunne bade eller svømme i naturen uden at blive overvældet af angst og panik.

Har du lysten, men mangler modet til at svømme i det fri, eller har du haft en traumatisk oplevelse i vand, inde eller ude, måske ved en kaotisk triatlon-start, kan Svøm-Ud-terapi hjælpe dig med at håndtere angsten, så du (igen) opdager, hvor dejligt det er at svømme i det fri.