Hvorfor?

Fordi samtaler med en psykolog kan gøre livets udfordringer lettere at forstå og håndtere

Kvinde eller mand, ung eller gammel. Kriser, ulykker, angst, tab, sorg og tristhed kan ramme alle, ofte når man mindst venter det.

Selvom du på overfladen har et dejligt liv, fyldt med udfordringer og glæde, mangler du måske tid og overskud til at reflektere over lige netop DIT livs udfordringer. Måske har du nogle svære beslutninger, der skal tages?

I psykologisk samtale bliver livets små og store udfordringer italesat og håndteret. Psykologisk samtale giver dig lejlighed til at få vendt tanker, der fylder i dit liv og i dit hoved. Du får både modspil og støtte til at tage de rigtige beslutninger for dig og dit liv.

Dit frirum

Mit samtalerum er dit frirum. Her drejer det sig kun om dig og om, hvordan du kan få det bedre med dig selv, din krop, dine følelser og dine omgivelser. At få det bedre i dit liv.

Psykologiske og psykosomatiske problemstillinger kan behandles med psykologisk samtale, metakognitivt inspireret psykoterapi, coaching og/eller mere krops-relateret terapi, afhængig af den historie og de ønsker, problemer og håndteringsværktøjer, du har med dig.

Jeg har tavshedspligt og registrerer kun dit (for)navn og telefonnummer.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Blomstrende rhododendron i Øregårdsparken i Hellerup