Følelseskompasset

Følelseskompasset

folelseskompasset.noJeg er ret vild med følelseskompasset.no

På letforståeligt norsk fortælles i skrift, tale og tegninger om de følelser, vi har. Beskrivelserne af hvad det norske psykologpar kalder grundfølelserne, er korte og præcise.

Det første skridt mod at få det bedre med sig selv og sine omgivelser er at få rede på hvilke følelser, der er i spil. Hvad følelser kan få os til at gøre og tænke. Som de så smukt skriver:

Når du kjenner på følelser som du ikke vet hvorfor er der, så er det særlig to ting som er nyttig å gjøre. Det første er å beslutte seg for å være nysgjerrig på hvorfor du har reagert som du har gjort. Det andre er å lytte innover i kroppen som hjelp til å finne svaret. 

At kigge indad tilbyder de to nordmænd ovenikøbet hjælp til i deres øvelsesbibliotek, hvor du kan øve dig i at forstå hvilke følelser, der er spil i dig og hvordan du får det bedste ud af de følelser, du nu engang har.

 

Det norske følelseskompas skal opleves i sin helhed, så tag en tur rundt og bliv lidt klogere på både dine egne og på andres følelser: Følelseskompasset.no

Bogen, der inspirerede til folelseskompasset.no, er netop udkommet: Klok på følelser. Jeg venter med spænding på, den når Danmark!