Hvorfor?

Kvinde eller mand, ung eller gammel. Kriser, ulykker, angst, tab, sorg og tristhed kan ramme alle, ofte når man mindst venter det.

Selvom du på overfladen har et dejligt liv, fyldt med udfordringer og glæde, mangler du måske tid og overskud til at reflektere over lige netop DIT livs udfordringer og vanskelige beslutninger.

I psykologisk samtale bliver livets små og store udfordringer italesat og håndteret. Psykologisk samtale giver dig lejlighed til at få vendt tanker, der fylder i dit liv og i dit hoved. Du får både modspil og støtte til at tage de rigtige beslutninger for dig og dit liv.

Mit terapeutiske rum er dit frirum. Her drejer det sig kun om dig og om, hvordan du kan få det bedre med dig selv, din krop, dine følelser og dine omgivelser. At få det bedre i dit liv.

Psykologiske og psykosomatiske problemstillinger kan behandles med psykologisk samtale, metakognitiv-inspireret psykoterapi, coaching og/eller åndedræts-terapi, afhængig af den historie og de ønsker, problemer og håndteringsværktøjer, du har med dig.

Du er velkommen til at ringe til mig på 6087 1876 eller skrive til mig på mail@ellengarne.dk for at høre, hvad jeg kan hjælpe dig med.

BEMÆRK: Min mail-adressen er ikke krypteret efter de nye persondatalovs-reglerne, så HUSK: Skriv aldrig personfølsomme data (cpr-nummer etc) og meget personlige ting i en ikke-krypteret mail. At du ønsker kontakt med mig og gerne vil ringes op, evt. ganske korte om hvorfor, defineres heldigvis ikke som personfølsomt indhold i en ikke-krypteret mail.

Jeg har tavshedspligt og registrerer kun (for)navn og telefonnummer.