Svøm ud – Terapi

Svøm-Ud-terapi starter med en indledende samtale hos mig, hvor jeg lærer dig og de angstreaktioner, der generer dig, lidt at kende. Vi går først i vandet, når du er parat. Afhængig af, hvor dit manglende mod/ din angst stammer fra og hvordan det påvirker dig, kan vi gå i vandet den første, anden eller tredje gang, vi mødes.

I de(n) indledende samtale(r) snakker vi om dit ubehag og din modvilje mod at være i vandet og arbejder med angsthåndtering, afslappende åndedrætsteknikker og hvordan vi kommunikerer med hinanden i vand. Når du føler dig tryg og i gode hænder hos mig, går vi ned til og/eller ud i vandet. Er målet at svømme, mere end at bade, tager du din våddragt med herud, vi klæder om hos mig og går de ca. 300 meter ned ad Bengtasvej til en lillebitte strand ved Øresund med et fredeligt, lavvandet kystområde. Jeg har havtaske med telefon og/eller redningstorpedo med, og vi er i tæt kontakt hele tiden.

Så svømmer vi ud. Altid langs kysten, så kort eller langt, som du kan og vil. Jeg skal nok passe godt på dig derude, men juridisk set svømmer du på eget ansvar. Du skal nok komme stolt, glad og beriget i land igen!

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om Svøm-Ud-terapi.