Om mig, psykolog Ellen Garne

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet, 1998.

De første år efter eksamen arbejdede jeg med psykologi og teknologisk brugervenlighed, men nu nyder jeg at være privatpraktiserende og opleve, hvordan de meget forskellige mennesker, jeg har besøg af i min klinik, udvikler sig, bliver gladere, stærkere og mere tilfredse med sig selv, med omgivelserne … med livet i det hele taget.

Mit vigtigste arbejdsredskab er mig selv. Med psykologisk samtale, aktiv lytning, refleksion, åndedræts-optimering og visualisering kan jeg lindre mange forskellige slags psykologiske problemstillinger.

Jeg er født i 1965, bor i Hellerup, er gift og har to voksne børn. Jeg er tosset med at svømme, både indendørs og udendørs. I april 2006 debuterede jeg som romanforfatter med romanen DreamInducer

Jeg indgår som psykolog i IForms Advisory Board

Vil du vide mere om, hvad jeg ellers går og laver, kan du møde svømme-Ellen på SwimOut.dk