Om mig

Fagligt og personligt

Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet i 1998.

Det krævede nogle år i IT- og transport-branchen, før jeg fandt mod til at blive privatpraktiserende psykolog. DET var et godt valg, for det er en gave at opleve, hvordan meget forskellige mennesker, jeg har besøg af i mit samtalerum, udvikler sig og bliver stærkere og gladere.

Mit vigtigste arbejdsredskab er mig selv. Hvordan vores samtaler forløber, kommer an på det, du kommer med, din psykosociale historie og de håndterings-værktøjer, du har med dig. Hvad du ønsker at blive bedre til. Hvilke udfordringer, du har lige nu. Hvilke ressourcer du har lige nu.

Faglig inspiration

Fagligt er jeg inspireret af den metakognitive tilgang til menneskers psyke og vores tanker og adfærd. Jeg har en kortere efteruddannelse i metakognitiv terapi. Sekundært kommer min inspiration fra ACT/Acceptance and Commitment Therapy.

Personlig inspiration

Jeg er inspireret af livet. Selvfølgelig er jeg inspireret af livet. Af andres liv. Af mit liv. Mit eget liv. Jeg måtte lære på den hårde måde, hvor svært det er at rejse sig igen efter at have kravlet rundt med et såret selvbillede efter et kranietraume. Det tog laaang tid, men det lykkedes. Det lykkedes at finde tilbage til livet, til glæden og til kærligheden. Ikke mindst kærligheden. Uden kærlighed var jeg aldrig nået til, hvor jeg er i dag. Så pas på kærligheden. Slip den aldrig. Bliv ved med at tro på kærligheden. Også hvis livet er svært og alt synes tomt og sort.

Jeg er født i Nibe i 1965, men vokset op i Fredericia. Efter fem skønne år i Aarhus og et år i Wien landede jeg i 1993 i Hellerup. Blev gift med Hans-Jørgen i 1991, sammen har vi to voksne børn.

I april 2006 debuterede jeg som romanforfatter med romanen DreamInducer.

Jeg er tosset med at svømme, både inde og ude og elsker at kajakke. Faktisk elsker jeg alt, der har med vand i naturen at gøre. Svømme-Ellen kan du læse mere om på SwimOut.dk